WeFact koppeling

WeFact is een eenvoudig, betaalbaar facturatiepakket waar ook abonnementen in bijgehouden kunnen worden. Met de API van WeFact kunnen automatisch debiteuren, offertes, facturen en abonnementen aangemaakt worden.

WeFact koppeling

Wij hebben veel ervaring met het maken van koppelingen met WeFact. We zijn zelfs ontwikkelpartner van WeFact; we verzorgen maatwerk aanpassingen voor WeFact en HostFact klanten. Omdat WeFact echt een facturatiepakket gericht op ondernemers is, krijgen we vaak de vraag om dit te koppelen aan een branchspecifiek softwarepakket wat een minder gebruiksvriendelijke facturatiemodule heeft. Zodat er een best-of-breed aanpak gehanteerd wordt.

De API van WeFact is, in lijn met WeFact zelf, eenvoudig, maar doeltreffend. Debiteuren, offertes, facturen en abonnementen kunnen via de API aangemaakt, aangepast of verwijderd worden. Dat zijn de meestgebruikte functies door ons.

Doordat WeFact al automatische koppelingen met verschillende boekhoudpakketten levert, wordt het vaak gebruikt als ‘poort’ naar de boekhouding toe. Zodra de factuurgegevens eenmaal in WeFact aanwezig zijn, gaat de rest van de boekhouding soepel. Vaak zit daarvóór echter een probleem: er wordt gewerkt met een CRM pakket, een projectmanagement pakket of een webwinkel waar verkopen in bijgehouden worden, maar de facturen moeten dan alsnog handmatig aangemaakt worden.

Bekijk onze standaardkoppeling tussen WeFact en TOPdesk hier.

Ik wil WeFact integreren met ...

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op