Exact Online koppeling

Exact Online is een compleet boekhoudpakket die modulair opgebouwd is. De basis is de boekhouding voor de accountant, maar voor de ondernemer is het uit te breiden met facturatie, abonnementen, CRM en project management.

Exact Online koppeling

Exact Online noemen wij een alles-in-één pakket. Dit houdt in dat het enorm uitgebreid kan worden met allerlei modules. Wel hangt daar dan een redelijk prijskaartje aan, in tegenstelling tot puur het boekhoud gedeelte, wat goed betaalbaar is. Ook al is Exact Online zeer uitgebreid, wij merken dat niet alle functionaliteit even ver ontwikkeld is. Gelukkig heeft Exact Online een hele goede API waarmee alle gegevens kunnen worden uitgelezen of weggeschreven. Dat geeft de mogelijkheid om alternatieven te gebruiken waar Exact Online geen of een matige oplossing biedt.

Zo hebben we een integratie met TOPdesk ontwikkeld. TOPdesk is een uitgebreid service desk systeem dat niet als zodanig in Exact Online zit. Door deze koppeling kan de geboekte tijd op support tickets automatisch doorgezet worden naar Exact Online.

Ook ontwikkelen we apps voor de Exact Online marketplace, wat ook een extra marketing kanaal kan opleveren indien je een software producent bent.

Ik wil Exact Online integreren met ...

Ook tijd besparen met een Exact Online koppeling?

Neem contact op